Amaryllis Conține 3 produse.

Se afişează 1-3 din 3 articole
 • 199,00 Lei Stoc epuizat

  Buchet mix de flori, realizat din amaryllis, crizanteme, hypericum, matthiole si frunze decorative. Unele flori vor fi in stadiul de boboc, gata să înflorească ! Verificati disponibilitatea amaryllisului! *Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

  199,00 Lei
  Adaugă în coş Mai multe
  Stoc epuizat
 • 169,00 Lei Stoc epuizat

  Daruieste un buchet de flori simplu si elegant, realizat din 3 fire amaryllis, 4 mathiole si frunze decorative, legat cu o panglica rosie. Unele flori vor fi in stadiul de boboc, gata să înflorească ! Verificati disponibilitatea amaryllisului! *Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă. 

  169,00 Lei
  Adaugă în coş Mai multe
  Stoc epuizat
 • 189,00 Lei Stoc epuizat

  Un buchet elegant, in nuante de rosu-corai, realizat din amaryllis, trandafiri, frezii parfumate, crizanteme, dianthus pufos si verdeata prospata. Unele flori vor fi in stadiul de boboc, gata să înflorească ! Verificati disponibilitatea amaryllisului! *Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de...

  189,00 Lei
  Adaugă în coş Mai multe
  Stoc epuizat
Se afişează 1-3 din 3 articole