Ziua Mamei

In ziua de 8 martie nu se fac livrari in afara orasului IASI. Deoarece numarul comenzilor este destul de mare, prioritate vor avea comenzile lansate cu 48 ore mai devreme de ziua de livrare. Comenzile lansate in ziua de 8 martie vor fi livrate in masura in care ne permit timpul si stocul de flori. De aceea, va rugam sa verificati disponibilitate...

In ziua de 8 martie nu se fac livrari in afara orasului IASI. Deoarece numarul comenzilor este destul de mare, prioritate vor avea comenzile lansate cu 48 ore mai devreme de ziua de livrare. Comenzile lansate in ziua de 8 martie vor fi livrate in masura in care ne permit timpul si stocul de flori. De aceea, va rugam sa verificati disponibilitatea florilor pe mail sau telefonic!

Un buchet de flori de lux elegant o va face pe femeia de langa tine sa se simta cu adevarat adorata. Dacă ea iubeste trandafiri, crinii sau ceva mai exotic, avem o serie de buchete colorate pentru a se potrivi pe fiecare gust. Comanda buchete de flori in perioada 1 - 8 martie pentru livrare de Ziua Mamei.

Mai multe

Ziua Mamei Conține 42 produse.

pe pagină
Se afişează 1-9 din 42 articole
Se afişează 1-9 din 42 articole