Despre noi

Povestea noastră a început în 2009 (2010?),  inițial  ca o agenție de evenimente care să ofereservicii complete pentru orgranizarea unui eveniment:

aranjamente florale, mărturii pentru nuntăși botez, invitații, cadouri personalizate, lumânări, buchete, cocarde, corsaje și tot ce implica unastfel de eveniment.

Așa a apărut KayoDesign, care, de atunci, se tot ocupă cu organizarea nunților, bottezurilor și aaltor evenimente importante din viața clienților noștri.

Cum suntem de ceva ani pe piață și amtrecut prin multe, am hotărât să deschidem și o florărie – Fleur Boutique –

tocmai pentru a avea control  asupra  tuturor  aspectelor ce țin de  organizarea  de  evenimente,  printre  care  și aranjamentele florale, buchetele și prospețimea florilor.

Într-o  eră  a  vitezei,  a  multitudinii  de  informații  care  ne  bombardează  de  pretutindeni  și  aoamenilor care, parcă, comunică la fel ca roboții, prin mesaje rapide,

uneori trunchiate, florile și-au păstrat puterea: aceea de a transmite sentimente, stări, semnificații, mesaje, fiecare având osimbolistică aparte.

Buchetele și aranjamentele noastre floarele sunt realizate cu mare grijă și cu atenție la detalii,având în minte clientul pentru care creăm, mesajul ce se vrea transmis, ocazia,

preferințele. Ne folosim de tot ce avem la îndemână (materiale textile, sârmă, fluturi, steluțe de mare, ursuleți,recipiente speciale etc.) pentru a crea ceva unic, frumos și pe placul oricui. 

floraria fleur boutique iasi