Termeni şi condiţii

Va invităm sa citiţi informaţiile cuprinse in aceasta secţiune pentru a vă familiariza cu politicile noastre legate de confidenţialitate, substituire, livrare si plată.

Pentru informatii mai detaliate, va invitam sa ne contactati in orice moment.

Prin accesarea si realizarea de comenzi pe acest site inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile sale.

fleurboutique.ro este proprietatea SC Kayo Design SRL, avand urmatoarele date de indentificare: CUI  21730415, numar de ordine in Registrul Comertului J22/1435/2007 , sediu Iasi,strada Bucium,nr.2B.

Folosirea datelor personale  in comunicarea cu www.fleurboutique.ro 

Sunt situatii in care este foarte de important sa luam legatura cu dumneavoastra pentru a va oferi comanda dorita. De aceea va rugam ca datele oferite in crearea contului personal sa fie actuale si corecte. 
Pretuim discretia si increderea acordata si va asiguram ca nu inchiriem sau vindem bazele noastre de date! Pentru mai multe detalii va invitam sa consultati politica noastra de securitate a datelor. 
     >   Numele 
     >  Adresa de email - Folosim adresele furnizate pentru a face corectii legate de comanda, pentru a va comunica schimbarile sau pentru a va consulta in legatura cu aspecte neplanificate. 
     >  Numarul de telefon (fix si/sau mobil) In cazul in care este nevoie sa va contactam urgent vom folosi numerele de contact.

Metode de plată

Transfer bancar (ordin de plată) – direct la sediul bancii unde detineti cont sau prin internet banking. In acest caz, comanda va fi considerata confirmata in momentul in care primim dovada platii prin email.
Datele necesare pentru efectuare platilor prin transfer bancar:

KAYO DESIGN SRL
C.U.I. 21730415
Reg.Com. J22/1435/2007
Banca Garanti Bank
IBAN RO80UGBI0000572005782RON

Plata online cu cardul, garantată si securizată de www.mobilpay.ro

Ramburs - plata la livrare

Plata la sediul nostru din strada Nicolina nr. 6, Iaşi, Romănia.

Politica de inlocuire

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi  valoare  sau mai mare. Daca schimbarea este majora, vom incerca sa va contactam pentru acord. 
Plantele de suport (frunze, verdeata) si vasele pot fi schimbate fara instiintare anterioara avand in vedere ca ceea ce este afisat pe site este cu titlu de prezentare. 
Daca nu reusim sa va contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara cu dumneavoastra, va trebui sa consideram ca avem acordul dumneavoastra implicit. 

Preţul si livrarea

Pentru a se asigura de prospetimea si aspectul florilor, livrarea in orasul Iasi se realizeaza in regim propriu Pretul final platit de dumneavoastra este cel confirmat odata cu finalizarea comenzii fiind format din pretul produsului si daca este cazu expediere aferente.fleurboutique.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile de pe site.

Comenzile pentru livrare flori in Iasi catre fleurboutique.ro in valoare de minim 70 ron au livrare gratuita la o singura adresa. Pentru comenzile ce nu depasesc 70 Ron taxa de livrare in orasul Iasi este de 25 lei.

Taxa livrare in regim propriu pentru localitatile din afara Iasului, tarif 1,3 lei/km calculat dus-intors.

Daca comanda nu a putut fi livrata in 24 ore din cauze ce tin strict de disponibilitatea destinatarului, se anuleaza automat, fara posibilitatea de returnare a platii.Comenzile pentru care s-a confirmat plata pana in ora 16, se vor livra in aceiasi zi pe raza orasului Iasi.Pentru livrari intre orele 9-12 este de preferat ca lansarea comenzii sa se efectueze in ziua anterioara.fleurboutique.ro nu poate fi facuta responsabila pentru orice intarzieri sau greseli da comunicare datorate clientului, omisiuni, erori, defecte, intarzieri in transmiterea comenzii, etc. Nu putem garanta timpi specifici pentru livrare, dar ne vom stradui sa ne incadram in orele indicate de dumneavoastra, atunci cand va fi posibil.

Primim comenzi de flori in Iasi si in zilele de sambata pana la ora 16 si duminica pana in ora 14 si livram la domiciuliu in orasul Iasi pana in ora 19. In cazurile in care doriti livrare dupa aceata ora se percepe o taxa suplimentare de 25 lei/comanda.

In zilele de 24 si 31 decembrie livram doar comenzile lansate anterior.

In datele de 25 si 26 decembrie si 1, 2 ianuarie nu se fac livrari, doar preluam comenzi cu livrare in alte zile.

Toate comenzile vor fi confirmate telefonic sau prin email.

Facturarea

Dupa livrarea produsului va vom trimite, conform legislatiei in vigoare (Cod fiscal art.155, alinineatul 6 si alineatul 8 litera c) factura la adresa indicata. Pentru emiterea facturii aveti obligativitatea sa ne furnizati toate informatiile necesare.

 

Dreptul de retur

Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabele si/sau alimentare. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot retuna. Returnarea se face prin trimiterea produselor pe adresa Fleurboutique, Iasi, strada Nicolina, nr 6,judetul Iasi prin orice curier rapid doriti insa NU prin Posta Romana (intrucat aceasta nu livreaza la sediu).Transportul coletului de retur va fi platit de Dumneavoastra in momentul expedierii, in caz contrar fiind refuzat la primire. In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.Coletul trebuie trimis la sediul fleurboutique.ro in maxim 10 zile lucratoare din momentul primirii comenzii.Suma platita va fi rambursata integral, mai putin costul transportului care ramane in sarcina clientului, in 30 de zile de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separate, cele 30 de zile trec de la ultima care a fost primita).