Termeni si conditii

Va invităm sa citiţi informaţiile cuprinse in aceasta secţiune pentru a vă familiariza cu politicile noastre legate de confidenţialitate, substituire, livrare si plată.

Pentru informatii mai detaliate, va invitam sa ne contactati in orice moment.

Prin accesarea si realizarea de comenzi pe acest site inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile sale.

www.fleurboutique.ro este proprietatea SC Kayo Design SRL, avand urmatoarele date de indentificare: CUI  21730415, numar de ordine in Registrul Comertului J22/1435/2007 , sediu Iasi,strada Bucium,nr.2B.

Folosirea datelor personale  in comunicarea cu www.fleurboutique.ro 

Sunt situatii in care este foarte important sa luam legatura cu dumneavoastra pentru a va oferi comanda dorita. De aceea va rugam ca datele oferite in crearea contului personal sa fie actuale si corecte. 
Pretuim discretia si increderea acordata si va asiguram ca nu inchiriem sau vindem bazele noastre de date! Pentru mai multe detalii va invitam sa consultati politica noastra de securitate a datelor. 
     >  Numele 
     >  Adresa de email - Folosim adresele furnizate pentru a face corectii legate de comanda, pentru a va comunica schimbarile sau pentru a va consulta in legatura cu aspecte neplanificate. 
     >  Numarul de telefon (fix si/sau mobil) in cazul in care este nevoie sa va contactam urgent vom folosi numerele de contact.

Metode de plata

Transfer bancar (ordin de plată) – direct la sediul bancii unde detineti cont sau prin internet banking. In acest caz, comanda va fi considerata confirmata in momentul in care primim dovada platii prin email.
Datele necesare pentru efectuare platilor prin transfer bancar:

KAYO DESIGN SRL
C.U.I. 21730415
Reg.Com. J22/1435/2007
Banca Garanti Bank
IBAN LEI: RO80UGBI0000572005782RON
IBAN EURO: RO08UGBI0000722008728EUR
Cod SWIFT: UGBIROBU

Plata online cu cardul, garantată si securizată de www.mobilpay.ro

Ramburs - plata la livrare

Plata la sediul nostru din strada Nicolina nr. 6, Iaşi, Romănia.

Politica de inlocuire

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi  valoare  sau mai mare. Daca schimbarea este majora, vom incerca sa va contactam pentru acord. 
Plantele de suport (frunze, verdeata), vasele, cosurile si cutiile, cat si ambalajul pot fi schimbate fara instiintare anterioara avand in vedere ca ceea ce este afisat pe site este cu titlu de prezentare. 
Daca nu reusim sa va contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara cu dumneavoastra, va trebui sa consideram ca avem acordul dumneavoastra implicit. 

O livrare de succes depinde in foarte mare masura de corectitudinea (acuratetea) datelor pe care ni le furnizati (nume si adresa destinatar, nr de telefon, ora livrarii etc).

Pretul si livrarea

Comenzile dvs. sunt preluate de site-ul www.fleurboutique.ro în permanență, 24 de ore din 24 de ore. Programul de activitate al operatorilor noștrii este de luni până vineri între orele 9 și 17, livrările efectuându-se în intervalul 8:00 - 18:00.  www.fleurboutique.ro livrează comenzile într-un interval estimativ de 4 ore în Iasi și zonele limitrofe( incluzând aici: Miroslava, Visani, Dancu, Tomesti, Lunca Cetatuii si alte localități situate la maxim 5 km de linia de centură a orașului) sau la o dată mai îndepărtată specificată de client. Pentru localitatile din afara Iasului se percepe o taxa de livrare de 1,5 lei/km calculat dus-intors. www.fleurboutique.ro face tot posibilul pentru a livra comenzile la data specificată de client, cu toate acestea pot exista situații în care livrarea la data specificată nu este posibilă, cum ar fi zile libere, sărbători, vreme nefavorabilă, dezastre, etc..

Pentru a asigura prospetimea si aspectul florilor, livrarea in orasul Iasi se realizeaza in regim propriu. Pretul final platit de dumneavoastra este cel confirmat odata cu finalizarea comenzii, fiind format din pretul produsului si daca este cazul pretul de expediere aferent. www.fleurboutique.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile de pe site. Toate preturile afisate pe site includ TVA.

Acest website nu are o comanda minima impusa, insa pentru comenzi cu livrare in orasul Iasi in intervalul orar 8:00-16:00, mai mici de 150 lei, solicitam o taxa de transport de 35 lei. Pentru comenzi mai mari sau egale cu 150 lei, livrarea este gratuita in orasul Iasi. In cazul in care doriti livrarea florilor in intervalul orar 18:00-22:00, se percepe o taxa suplimentare de 35lei/comanda. Primim comenzi de flori in Iasi si in zilele de sambata si duminica pana in ora 14:00, iar livrarea florilor la domiciuliu in orasul Iasi, in zilele de sambata si duminica, se va realiza pana in ora 16:00. In cazul in care doriti livrarea florilor in Iasi dupa ora 16:00, se va percepe o taxa suplimentare de 35 lei/comanda.

Exista posibilitatea livrarii catre alte localitati cu ajutorul Curieratului rapid, plata acestui serviciu fiind suportat de dumneavoastra.

Daca comanda nu a putut fi livrata in 24 ore din cauze ce tin strict de disponibilitatea destinatarului, se anuleaza automat, fara posibilitatea de returnare a platii. Comenzile pentru care s-a confirmat plata pana in ora 16:00, se vor livra in aceeasi zi pe raza orasului Iasi. Pentru livrari intre orele 8:00-12:00 este de preferat ca lansarea comenzii sa se efectueze in ziua anterioara pana in ora 16:00. www.fleurboutique.ro nu poate fi facuta responsabila pentru orice intarzieri sau greseli de comunicare datorate clientului, omisiuni, erori, defecte, intarzieri in transmiterea comenzii, etc. Este recomandat să completați în caseta cu "Mesaj pentru felicitare" cât mai multe informații pe care le considerați utile agentului de livrare. Comenzile efectuate cu mențiunea "Anonim", sunt expediate și livrate fără a dezvălui identitatea dvs. sub nici o formă destinatarului. Atenție: firma noastră depune eforturi pentru a efectua livrările în intervalul orar specificat de client, însă nu își asumă obligativitatea de a respecta acest interval atunci cand acest lucru nu este posibil.

Echipa FleurBoutique va transmite, indiferent de zona de livrare aleasa, poza produsului ce urmeaza a fi livrat, pe email sau prin aplicatia whats app. Poza se poate transmite inaintea sau dupa livrarea efectiva, insa aceasta are scopul de a prezenta o privire obiectiva asupra produsului comandat, pozele nefiind prelucrate si prezentand exact produsul dus la destinatie, in scopuri de identificare. Pozele pot fi transmise doar prin email sau prin aplicatia whats app, iar echipa FleurBoutique nu poate fi tinuta responsabila pentru erori de comunicare tip: lipsa conexiune internet, date de contact eronate, erori de comunicare etc.  In perioade foarte aglomerate cum ar fi 14 februarie, 1 martie, 8 martie, Paste, onomastici, Craciun etc. ne rezervam dreptul de a amana/anula actiunea de transmitere poza martor pe email sau prin aplicatia whats app, aceasta putand fi pusa la dispozitia clientilor doar la cerere expresa pe email / telefonic.

In zilele de 14 februarie, 1 martie si 8 martie nu se fac livrari in afara orasului IASI. Deoarece numarul comenzilor pentru aceste zile este destul de mare, prioritate vor avea comenzile lansate cu 24 ore mai devreme de ziua de livrare. Comenzile lansate in zilele de 14 februarie, 1 martie si 8 martie vor fi livrate in masura in care ne permit timpul si stocul de flori. De aceea, va rugam sa verificati disponibilitatea florilor pe mail sau telefonic!

In zilele de 24 si 31 decembrie livram doar comenzile lansate anterior.

In zilele de 25 si 26 decembrie si 1, 2 ianuarie nu se fac livrari, doar preluam comenzi cu livrare in alte zile.

Facturarea

Factura fiscala se emite pe numele platitorului (persoana fizica sau juridica). Pentru emiterea facturii aveti obligativitatea sa ne furnizati toate informatiile necesare. Conform  articolului 155, alineatul 6 din Codul fiscal "Semnarea şi ştampilarea facturilor nu sunt obligatorii.", iar conform Codului fiscal art.155, alineatul 8, punctul c: "Se pot transmite facturi prin mijloace electronice". Compania nu isi asuma raspunderea de a pune la dispozitia clientului factura fizica, ci doar in format electronic. La solicitarea clientului, compania poate trimite clientului factura fizica semnata si stampilata in Iasi prin sistemul propriu de livrare in termen de 7 zile de la emitere sau prin curierat cu plata la destinatar, pentru celelalte localitati din tara. Chitanta este eliberata doar pentru platile cash.

 

Dreptul de retur

Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabele si/sau alimentare. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot retuna. Returnarea se face prin trimiterea produselor pe adresa Fleurboutique, Iasi, strada Nicolina, nr 6,judetul Iasi prin orice curier rapid doriti insa NU prin Posta Romana (intrucat aceasta nu livreaza la sediu).Transportul coletului de retur va fi platit de dumneavoastra in momentul expedierii, in caz contrar fiind refuzat la primire. In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. Coletul trebuie trimis la sediul fleurboutique.ro in maxim 14 zile lucratoare din momentul primirii comenzii. Suma platita va fi rambursata integral, mai putin costul transportului care ramane in sarcina clientului, in 14 de zile de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separate, cele 14 de zile trec de la ultima care a fost primita).