Trandafir rosu stabilizat AFS026 Mărește

Trandafir criogenat "In Love Forever"

AFS026

"In Love Forever" este un aranjament floral este realizat dintr-un trandafir multicolor stabilizat legat cu o funda, asezat intr-o cutie de carton eleganta. Toate elemntele florale sunt naturale si tratate pentru o durata de viata mai mare. Lungime trandafir - 30 cm.

Verificati disponibilitatea florilor! 

*Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. 

Mai multe detalii

ATENȚIE: Ultimele bucăți în stoc!

169,00 Lei

Adăugaţi la lista dorinţelor

Plati securizate
Plati securizate

Informații

Atentie in limita stocului disponibil.

*Daca doriti sa aduceti modificari modelului ales sau sa comandati mai multe aranjamente florale, puteti primi consiliere gratuita la numarul de telefon 0742947030 / 0232705989 sau pe e-mail: office@fleurboutique.ro.

*Accesoriile speciale (vaza, cos, invelis) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. 
*Livrarea se face prin curier propriu, iar costurile de transport sunt gratuite.
*Puteti cumpara acest aranjament floral prin plata online, transfer bancar,  in numerar la livrarea produsului sau la magazin.Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea unui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.
*Produs perisabil – Nu se returneaza!

*Intretinerea florilor naturale : Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Evitati amplasarea florilor in special a trandafirilor langa surse de racire sau incalzire, in curent sau langa fructe . Tăiaţi periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfeca) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

25 alte produse din aceeaşi categorie: