Bonsai "Ficus Ginseng"

PL006

BONSAIUL este arta miniaturizarii plantelor; bonsai este numele dat oricarei plante care este cultivata in ghiveci si care este mentinuta la o dimensiune mai mica sau chiar mult mai mica decat cea normala.

Inaltime: aproximativ 40cm.

*Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare cu mesaj!

Mai multe detalii

ATENȚIE: Ultimele bucăți în stoc!

235,00 Lei

Adăugaţi la lista dorinţelor

Plati securizate
Plati securizate

Informații

Bonsaiul are nevoie de lumina naturala si de razele directe ale soarelui.
Udarea este un aspect destul de inselator in ceea ce proveste bonsaiul. Prea multa apa poate ineca bonsaiul, in timp ce o cantitatea prea mica nu va face decat sa usuce copacelul.
Tunderea este un procedeu important, fara de care vigurozitatea si sanatate bonsaiului ar putea fi compromisa. Tunderea ramurilor bonsaiului stimuleaza ingrosarea ramurilor, inmugurirea acestora si dezvoltarea optima a copacelului.

Atentie in limita stocului disponibil.

A nu se consuma! Planta are scop exclusiv decorativ!

*Daca doriti sa aduceti modificari modelului ales sau sa comandati mai multe aranjamente florale, puteti primi consiliere gratuita la numarul de telefon 0742947030 / 0232705989 sau pe e-mail: office@fleurboutique.ro.

*Accesoriile speciale (vaza, cos, invelis) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. 
*Livrarea se face prin curier propriu, iar costurile de transport sunt gratuite.
*Puteti cumpara acest aranjament floral prin plata online, transfer bancar,  in numerar la livrarea produsului sau la magazin.Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea unui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.
*Produs perisabil – Nu se returneaza!

14 alte produse din aceeaşi categorie: