Hortensie la ghiveci "Hydrangea"

PL001

Savurati frumusetea hortensiei oferindu-i un loc in casa dvs. Hortensia este cunoscuta sub numele de Hydrangea. Inflorirea dureaza de la inceputul verii pana la inceputul iernii. Creste in sol umed, dar bine drenat, la soare, pana la umbra partial .

Inaltimea aprox 30-40 cm.

Vasul din ceramica nu este inclus in pret!

*Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare cu mesaj!

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

99,00 Lei

Adăugaţi la lista dorinţelor

Plati securizate
Plati securizate

Informații

Atentie in limita stocului disponibil.

*Daca doriti sa aduceti modificari modelului ales sau sa comandati mai multe aranjamente florale, puteti primi consiliere gratuita la numarul de telefon 0742947030 / 0232705989 sau pe e-mail: office@fleurboutique.ro.

*Accesoriile speciale (vaza, cos, invelis) sunt incluse in pret doar daca se mentioneaza in descrierea produsului. 
*Livrarea se face prin curier propriu, iar costurile de transport sunt gratuite.
*Puteti cumpara acest aranjament floral prin plata online, transfer bancar,  in numerar la livrarea produsului sau la magazin.Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata. Cumpararea unui produs presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate pe acest site.
*Produs perisabil – Nu se returneaza!

*Intretinerea florilor naturale : Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Evitati amplasarea florilor in special a trandafirilor langa surse de racire sau incalzire, in curent sau langa fructe . Tăiaţi periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfeca) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

14 alte produse din aceeaşi categorie: